Yinyoga för balans, energi och återhämtning 

Värmdö Friskvårdscenter Om mig 


Jag som driver Lugnyoga heter Helena Alstermark och har sedan 2016 varit verksam yogalärare på Värmdö. Min kärlek till yogan väcktes redan 2006.  

Sedan dess har jag gått flera utbildningar inom yoga och är utbildad mindfulnessinstruktör och stresspedagog. 

Jag är Yoga Alliance certifierad barn & tonårsyogalärare från Kids Yoga Foundation och Yinogalärare utbildad hos Magdalena MacWeld modul 1-4. Grundkurs Yinyoga (1), Mindfulness (2), Kinesisk medicin (3) och nu senast i april gick jag Restorative yoga (4). 

I dagens aktiva, prestationsinriktade och uppkopplade samhälle är vår väg till en bra hälsa återhämtning och balans till det aktiva. På min yinyoga kan du komma en bra bit på hälsans väg. På yinyogan tillåter du dig att släppa vardagen och alla måsten. Du utmanas i att vara kvar i kroppen, i känslan och andas igenom stundtals tuffa positioner som stretchar stela muskler och bindväv. Med hjälp av andetagen och närvaron landar du i kroppen. Det är en grundande yoga som både sänker stresshormoner men också skapar ett flöde i kroppen, och därmed ökad energi. En regelbunden yinyoga stärker kropp och själ.

Du vilar dig i form.