Yinyoga för balans, energi och återhämtning 

Värmdö Friskvårdscenter 

Om mig 

Jag som driver Lugnyoga heter Helena Alstermark och har sedan 2016 varit verksam yogalärare på Värmdö. Min kärlek till yogan började spira redan när jag gick på gravidyoga 2006 och hittade hem till en djup andning och större fokus i nuet.  

Sedan 2010 dess har jag gått flera utbildningar inom yoga, friskvård och stresshantering.

Jag är Yoga Alliance certifierad barn & tonårsyogalärare från Kids Yoga Foundation, Mindfulnessinstruktör och Yinogalärare utbildad hos Magdalena MacWeld modul 1-4. Grundkurs Yinyoga (1), Mindfulness (2), Kinesisk medicin (3) och nu senast i april gick jag Restorative yoga (4). 

I dagens aktiva, prestationsinriktade och uppkopplade samhälle är vår väg till en bra hälsa återhämtning, balanserad träning och en sund livsstil. Vi har många stressorer runt om oss idag. På min yinyoga kan du komma en bra bit på hälsans väg. På yinyogan tillåter du dig att släppa vardagen och alla måsten. Du utmanas i att vara kvar i kroppen, i känslan och andas igenom stundtals tuffa positioner som stretchar ut stela muskler och bindväv. Med hjälp av andetagen och närvaron landar du i kroppen och den känslan är så fantastiskt skön. Det är en grundande yoga som både sänker stresshormoner men också skapar ett flöde i kroppen, och därmed ökad energi. En regelbunden yinyoga stärker kropp och själ.

Du vilar dig i form.